!!! (Chk Chk Chk) premijerno u Beogradu 14. novembra!Sviđa ti se? Javi ostalima!

Američki disko-pank genijalci !!! (Chk Chk Chk) svoj premijerni koncert u Beogradu održaće u Dom omladine Beograda u utorak, 14. novembra, od 21h.

Ulaznice su u pretprodaji na svim punktovima Eventim SerbiaGIGS TIX-a, DD Tickets-a, kao i na blagajni DOB-a po ceni od 1900 dinara (early bird), a možete da ih kupite i u Zaokretu i kafeu Sikarica.

Regularna cena karte je 2200, na dan koncerta 2500rsd. Broj ulaznica koje se prodaju po promo ceni je limitiran.


Organizacija koncerta: Pop Depresija, Kišobran i Odličan hrčak


https://www.facebook.com/popdepression/

https://www.facebook.com/kisobranorg/

https://www.facebook.com/odlicanhrcak/FB event: https://www.facebook.com/events/1715614595413003/

***

Sve je u znaku promena, rizika, eksperimenata i mešanja žanrova u karijeri !!! od prvog dana. Grupa se okupila u Sakramentu, Kaliforniji, sredinom devedesetih godina XX veka, a već neko vreme su stacionirani u Njujorku i za mnoge njihov zvuk je pravi saundtrek Bruklina. Ime su dobili zahvaljujući filmu "Bogovi su pali na teme". Sećate se sigurno onog naočitog momka koji je rešio da pređe Kalahari da bi se rešio flašice koja je pala sa neba... E jezik kojim su Bušmani pričali i koji je u SAD-u titlovan sa "!" inspirisao je članove benda da daju ime ovom svom muzičkom druženju. Dvadesetak godina kasnije, u maju 2017. godine !!! objavljuju svoj sedmi studijski album "Shake The Shudder" (Warp). Svi elementi muzike koja je proslavila bend, možda najviše poznat po famoznom singlu "Me and Giuliani Down By the School Yard" iz 2003. godine su tu: od house bitova i seksi bas deonica, preko psihodeličnih gitara i post-punk zvučnih tepiha do jednostavnih i hipnotičnih stihova. Nove disko-pank-fank plesne himne su "The One 2", " Things Get Hard" ili "Dancing Is The Best Revenge".

!!! stalno istražuju electro-dance žanrove i proširuju ih kroz brojne saradnje, gostovanja, nove instrumente, semplove sa svih strana sveta i koncertima i reakcijama publike, posebno na mestima gde nikada nisu bili. !!! će u novembru imati priliku da svoj muzički izraz oboje i beogradskom aromom...


https://www.facebook.com/chkchkchk/

http://chkchkchk.net/

http://youtube.com/chkchkchkmusicDomaća podrška: Frau Casio vs Decay i Sergio Lounge


FRAU CASIO vs DECAY

Frau Casio voli mračni elektro zvuk. Sarađuje s brojnim DJ-evima: Seagull Prime, MKDSL, Decay… Bizarni tekstovi, prepoznatljiv vokal i harizmatičan nastup njen su zaštitni znak. U poslednjoj avanturi nastupa s Decayem, retro electro i najagresivnije dosad. Iza imena Decay je Nemanja Rančić, čovek koji iza sebe ima raznovrsnu muzičku karijeru. Bio je deo projekta Audionova i digitalne etikete Rezonant koji iza sebe imaju bogatu diskografiju, producirao je i svirao gitaru u metalcore bendu Hit The Ground, a svirao je i u sastavu Balkanika.

https://www.facebook.com/Frau-Casio-1366806833363151/

https://www.youtube.com/watch?v=LsI4v4tdi20


SERGIO LOUNGE

Sergio Lounge je alter-ego iza kojeg stoji muzičar i autor iz Beograda, Srdjan Popov. Svojim pesmama i nastupima osvaja publiku prethodnih godinu dana i polako se uspostavlja kao predstavnik nove alternativne scene posvećene zaboravljenim zvukovima 20-og veka. Specifičnost njegovog muzičkog izraza odražava i instrument koji koristi na bini - kompjuterska tastatura koju koristi kao muzički instrument. U svojoj muzici kombinuje disko, šlagere, letnje balade, stvarajući jedinstven stil koji je istovremeno zabavan, emotivan, a na momente i prilično neočekivan. 

Publici je poznat kao one-man band, ali ovim nastupom će premijerno predstaviti svoj novi bend, sastavljen od gitare, bas gitare i elektronskih bubnjeva. 


https://www.facebook.com/loungesergio/

https://sergiolounge.bandcamp.com

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku