JOSIP A LISAC, promocija spota za pesmu “Generacija” u Gerila baruSviđa ti se? Javi ostalima!

Gerila bar, Trifkovićev trg 3
13. Oktobar u 22h

Novosadski bend Josip A Lisac, spremio nam je nešto novo - spot za pesmu "Generacija" sa albuma "Eventualizam"!

Pesmu je, kao i ostatak albuma, snimio i producirao Dragan Alimpijević Pik u studiju "Road", scenario i režiju potpisuje Maja Grgić, za dizajn zvuka i postprodukciju slike bili su zaduženi Vladimir Rašković i Goran Modrić, a u ulozi producenata spota našli su se Dušan Miletić i pevač i vođa benda, Vedran Ferizović. Za kameru i montažu bio je zadužen Bojan Đurišić a spot je snimljen u Futoškom parku u Novom Sadu.

Bend vas poziva na promociju spota koja će se dogoditi 13. Oktobra u 22h u novosadskom klubu Gerila a odmah zatim biće krunisana i koncertom benda. Takođe, na koncertu će kao specijalni gosti nastupiti i reggae/rock bend Besne gliste iz Beograda, koji će promovisati pesme sa novog albuma koji će uskoro ugledati svetlost dana.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku