Klub umetnika RKETE vas poziva na svoj nastup povodom prvog rođendanaSviđa ti se? Javi ostalima!

    Klub umetnika RKETE vas poziva na svoj nastup povodom prvog rođendana koji će se održati 05. novembra  od 20h u Klubu Vaša Prečica, Magistarski Trg 16 Zemun.


    Klub umetnika RKETE (Razvoj Kreativnog Ekspresionizma Tvorevinom Emocija) je umetnički klub koji se sastoji od raznovrsnih umetnika koji se bave Pisanjem, Glumom, Muzikom, Slikanjem, Stand Up-om i raznim drugim umetničkim formama.  Oni koji se budu našli u prečici 05.11. moći će da uživaju u miksu svih ovih umetnosti. Izložba slika se otvara u 18 sati a nastupi počinju od 20h. Povodom rođendana klub je spremio i goste iznenađenja koji će se rame uz rame sa članovima kluba pokloniti publici i ratovati za umetnost. S obzirom da umetnost nema cenu ulaz je besplatan.


    Ako želite da rezervišete sto, imate neki predlog, želite da se družite sa nama ili da nas kritikujete možete to uraditi na broj telefona: 0653509240 i e-mail:  klubumetnikarkete@gmail.comSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku