KST - zatvaranje bašte 13. oktobraSviđa ti se? Javi ostalima!

Klub studenata tehnike oprašta se od letnje sezone velikim tradicionalnim koncertom povodom zatvaranja bašte u petak 13. oktobra, kada u najstarijem beogradskom klubu nastupaju Bad Copy, Nikola Vranjković i Bolesna štenad.

KST je ove godine odlučio da žanrovski promeša izvođače, tako da će svako moći da nađe nešto po svom ukusu. Kultni hip-hop trio Bad Copy vraća se u KST posle dve godine i ovo je odlična prilika da ih beogradska publika vidi u punom sastavu. Legendarni Nikola Vranjković vraća se u KST posle dosta vremena, dok će ovo biti premijerni nastup Bolesne štenadi u KST-u.

Karte se mogu kupiti na blagajni kluba od 10-17h, kao i u večernjem terminu od 23-02. Cena je 600 dinara, dok će na ulazu biti nešto skuplje. Koncert počinje u 23h.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku