(The) Lesser Men - Promocija albuma "Bedrooms"Sviđa ti se? Javi ostalima!

Zagrebački sastav (The) Lesser Men održaće sutra 7. oktobra promociju novog albuma "Bedrooms" u prodavnici ploča i kafeu Leila Records & Books, (Gospodar Jevremova 8) u 17 časova. 

 

Skoro tri godine su prošle od kako su (The) Lesser Men objavili debi album "Vacation Freeze" na kojem su oživeli gitarističke power pop i college bendove devedesetih. U međuvremenu su prešli iz formacije tria u kvartet.

 

Muzički kritičari se slažu u jednom: dok je prvi album prštao sirovom gitarskom energijom, na drugom, s novim članom uvedene klavijature pomalo su promenile situaciju i odvele bend u druge vode, pa su  time učinili ploču ozbiljnijom i slojevitijom.

 

Može se reći da su (The) Lesser Men sa novih 11 pesama došli na pola puta od The Orange Strips i vrlo aktuelnih Jonathan, dok ih na međunaronoj sceni lako možemo svrstati između The National i Editors.

 

Album "Bedrooms" objavili su zagrebački Geenger Records i beogradski Ammonite Records.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku