YU4:20 premijerom singla Peace pozvali na mir i ljubavSviđa ti se? Javi ostalima!

Sinoć (7.oktobra) u razigranoj atmosferi prepunog kluba Garaža, novi domaći crossover bend YU4:20 /YU Four Twenty/ premijerno je prikazao spot za svoj prvi singl pod nazivom Peace. Prijatelji, predstavnici medija i kolege iz sveta muzike i filma okupili su se da vide prvi u nizu singlova sa zajedničkom porukom ljubavi, mira i tolerancije, dok će publika u spotu moći da uživa premijerno na MTV-ju od naredne nedelje.

           Goste su na vratima dočekivali glumci iz spota maskirani u lekare i na njihovo zaprepaštenje tražili im venu uz obrazloženje da su zaduženi da im ubrizgaju virus mira u krvotok. Srećom, svi posetioci su brzo shvatili šalu pa se druženje nastavilo fotografisanjem sa njima koji su svojim izgledom identičnim kao u spotu bili prava atrakcija.      

            Program je vodio naš poznati glumac Ivan Mihailović, veliki fan YU4:20 koji se tom prilikom, obučen u majicu sa logoom benda, zahvalio na ukazanoj mu časti i poverenju da bude domaćin programa te večeri i pozvao sve okupljene da zajedničkom energijom mira i ljubavi otisnu pesmu Peace na dalje putovanje.

           U prvom delu programa, gosti su uživali u vatrenom plesnom nastupu igrača iz grupe Timbao koja je nedavno proslavila svoj peti rodjendan i pokušali da im se priduže u brzim plesnim koracima.

           Premijerno prikazivanje spota naišlo je na oduševljenje i snažne ovacije, nakon čega su YU4:20 preuzeli binu i doveli atmosferu do usijanja novim pesmama koje će publika imati prilike da čuje u vidu singlova u narednih godinu dana. Uz provladavajuću podlogu vesele rege muzike, svi prisutni su plesali, skakali i pevali.

             Što se tiče spota za pesmu Peace, muziku, tekst i aranžman radio je Danilo Marinković, spot je snimljen po ideji Mateje Popovića,  dok je direktor fotografije i montaže videa u 4K rezoluciji Adam Mitević. Jedan od glavnih rekvizita u spotu su naočare za virtuelnu realnost u koje može da se postavi mobilni telefon, te da se spot, kao i ostali video sadržaji po želji korisnika, gledaju u trodimenzionalnom formatu. Zahvajujući se prisutnima na ogrmnoj podršci, Danilo Marinkovic, frontmen benda YU4:20, najavio je od sledeće nedelje na društvenim mrežama nagradnu igru u kojoj će baš te 3D naočare iz spota pokloniti nekom od fanova.

              Nakon završenog nastupa YU4:20, goste je do sitnih jutarnjih sati zabavljao Hyperspace dinamički duo DJ-a i udaraljki odličnom selekcijom break beat-a i elektro plemenskih ritmova, bacivši publiku u trans.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku