BOLESNA ŠTENAD, IRVAS I NAVY NE OBEĆAVA SVIRAJU U FESTU!Sviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski punk bend Bolesna štenad nastupiće u petak, 8. decembra, u zemunskom klubu Fest. Sa njima će na binu ovog puta i bendovi Irvas i Navy ne obećava!

Bolesna štenad je bend koji postoji više od pola decenije, a sebe nazivaju jednim od vizuelno najružnijih bendova u regionu. Bend je neuobičajen u svakom smislu, pa i kada je reč o biografiji – nemaju je! U svoja predstavljanja neretko ubacuju izmišljene i krajnje satirične citate, među kojima je i ''citat'' jednog od državnika iz regiona: "Odlikuje ih nevjerovatan broj fizičkih mana i duševnih bolesti te žive u stalnom strahu da ne završe u nekom cirkusu, a sve se to naravno odražava i na njihovo stvaralaštvo. To je nekakav pokušaj nekakve umjetnosti, ne znam ni ja kako bih to nazvao... bože me... da nema riječi da opišem koliko je to odvratno..." (Filip Vujanović o Bolesnoj Štenadi u listu Slobodna Dalmacija 23.08.2017)

Pored Štenadi sviraće bendovi Irvas i Navy ne obećava. Oni „nisu baš toliko vizuelno ružni, ali zato užasno strašno sviraju!"  Zemunski grunge rock bend Irvas, oformljen je u novembru 2015. godine, a nakon samo  mesec dana postojanja je snimio EP pod nazivom Made Of Light. Sastav NAVY ne obećava, koji nazivaju novim produktom BIGZ kuhinje, osnovan je 2016 godine. Do sada su objavili jedan singl spot, za pesmu Novi kult.

Realno je očekivati da će se 8.decembra u Festu desiti odlična rokenrol svirka koju ćete ne sumnjamo, dugo pamtiti... "Fest je jedan od retkih klubova gde je sve potaman, oprema, domaćini, zvuk, sve je full" kaže Lama i dodaje: „Da je malo veći bio bi preidealan. Ovo će biti druga svirka u Festu, jer ne može biti prva, jer smo jednom već svirali. Zato će karta biti 400 dinara. Telefon za spisak 555-333. Ljudi će dugo pričati o ovoj svirci, kako su se napili i kako se ničeg ne sećaju. Dođite ranije bar da upamtite prva dva benda Irvas i Navy neobećava!!"

Početak koncerta je zakazan za 22h, a ulaznice možete kupiti u klubu, po ceni od 400 dinara.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/2036791559883885/Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku