"Egzorcizam", film Dalibora Matanića



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Hrvatski redatelj Dalibor Matanić snimio je psihološki horor film „Egzorcizam" koji je premijerno prikazan 31. listopada u Vodnjanu. Priča je temeljena na istinitom događaju, a radi se o sotonom opsjednutoj djevojci iz Vodnjana nad kojom je navodno izvršen obred egzorcizma. Cijeli slučaj se pokušao zataškati, međutim, informaciju o svemu dobili su Matanić i njegov tim dok su radili na predstavi.


Film je dignuo ponešto prašine, a njegovo prikazivanje u hrvatskim kinima započelo je 9. studenog 2017. Uloge tumače: Nika Ivančić, Helena Minić Matanić, Senka Bulić, Lana Gojak, Janko Popović Volarić i Marko Braić.


S obzirom da je snimanje filmova strave i užasa u Hrvatskoj apsolutno zapostavljeno, ovo je dobra vijest za ljubitelje tog žanra, a zanimljiva i pomalo nejasna pozadina cijele priče daje dodatan začin iz područja mistike i okultizma. Istina ili samo dobra reklama za film? – vidjet ćemo.


https://www.youtube.com/watch?v=gpCo7Yc62NE


Mario Lovreković – Lovra




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive