Hornsman Coyote objavio singl i datume nove vikend turneje



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Nemanja Kojić aka Hornsman Coyote, legendarni rock/reggae muzičar, objavio je danas posredstvom svog youtube kanala singl sa novog albuma „Sevengreen". Spot je snimljen za numeru „Tone of your voice". Svi kadrovi iz ovog spota, snimljeni su na Malti, gde je Hornsman Coyote sa svojim soundsystemom zabeležio tri koncerta.

Sa promocijom novog albuma, koji je izašao u avgustu ove godine, pod okriljem izdavače kuće „Ammonite", Hornsman Coyote nastavlja ovog vikenda koncertima u Hrvatskoj i Sloveniji.

Hornsman Coyote će početkom novembra nastupati u Zagrebu, Ajdovščini i Ljubljani. Datume i mesta održavanja koncerata potražite u nastavku vesti.

Nakon izuzetno koncertno aktivnog leta, Hornsman Coyote nastavlja da beleži koncerte širom Evrope. Za predstoći period planirano je još nekoliko mini turneja, sa fokusom na inostranstvo.


02. novembar – Hard Place, Zagreb

03. novembar – Klub Baza, Ajdovščina

04. novembar – Koncertna dvorana Rog, Ljubljana

Spot za pesmu pogledajte na ovom linku: https://www.youtube.com/watch?v=8Y_B1iPwzJM




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive