POČINJE PRVI FESTOV DEMO FEST – poznat raspored bendova!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Prvi put u svojoj istoriji zemunski klub Fest organizuje DEMO FEST! Festival počinje u utorak, 7.novembra nastupima prva tri takmičarska benda.

Svakog utorka na bini Festa naći će se po tri benda, najbolji po mišljenju žirija ulaze u finale, a najbolje u finalu čekaju vredne nagrade koje su obezbedili Pernod Ricard Serbia i Klub Fest. Za sada je poznat raspored bendova za prvih sedam takmičarskih večeri:

7.novembar - NAVY ne obećava, Keni nije mrtav, Apricot Brew
14.novembar – Framework, Door Window Nine, Sindrom
21.novembar  - Zehn für zehn, Sanitarium, Lagana sreda
28.novembar – Dexter, Poriv, Danga
5.decembar  - Maera, Časlavi, H.C.Z
12.decembar - Aleja velikana, Istok je crven, Aritmia
18.decembar (ponedeljak) - Paper Animals, HOD 21st Century, Zoos

Prijave su još uvek u toku! Sve što treba da uradite jeste da osnovne informacije o bendu pošaljete na facebook stranicu kluba Fest. Više informacija možete dobiti na 063 700 81 50!

Klub Fest decenijama podržava rokenrol i dobar zvuk, i već dugo daje šansu mladim i perspektivnim muzičarima i bendovima da pokažu šta znaju. Zato - pokažite i vi šta znate i pokažite da imamo scenu vrednu pažnje – podržite prvi Festov DEMO FEST! 



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive