Stare vrednosti u kritično modernom pakovanju - blog Biblioteka Telegram



Sviđa ti se? Javi ostalima!

* Biblioteka "Telegram" je bila edicija izdavača Otokar Keršovani, koja je bila
aktuelna u drugoj polovini XX veka.


* Biblioteka Telegram XXI veka je avangardni blog koji želi da podstakne kritičko mišljenje o mnogim problemima koje muče ljude od rođenja do smrti - politika, izlapele društvene norme, slava, nasilje, seks i druge nadrealne stvari. S druge strane, želi da podstakne i kreativnost na učmaloj književnoj sceni.

Urednica: Zorica Jošić





Shodno tome, raspisuje se

KONKURS


Biblioteka Telegram poziva sve zainteresovane da učestvuju u interaktivnoj radionici. Ideja je kreiranje zajedničkog literarnog projekta. Učesnici imaju zadatak da koristeći se različitim stilovima i formama svojih priča odgovore na jednu od tema rubrika MESTA; DOGAĐAJ; LIKOVI; IZMIŠLJENI BROJEVI.
Imajte na umu da osim Vas učestvuje veliki broj autora, s toga je opšta preporuka da priče budu fiktivne kako se ne bi podudarale sa drugima. Priče koje u sebi sadrže iste elemente neće biti uzete u razmatranje.

Radove šaljite na adresu bibliotekatelegram@gmail.com do 14.12.2017. g.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive