DEATH Tribute, Haste i Riverroth u čast legendarnog Šuldinera



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Dva dana nakon šesnaeste godišnjice Čakove smrti (15.12 petak) održaće se svirka u čast velikog autora i idola mnogih. Ovu priliku, DEATH Tribute će iskoristi da sviranjem pesama grupe Death dokaže da on još uvek živi u fanovima metala i njihovim životima! Chuck Schuldiner je svojom zaostavštinom uticao na muzičke ukuse mnogih i zato DEATH Tribute poziva sve fanove benda Death, da na ovaj način zajedno pokažete zahvalnost za brojna remek dela.

Na ovom događaju podršku će pružiti grupa Haste iz Vrbasa, a takođe i novosadski mladi blek trešeri iz Riverroth-a, kao i par lokalnih muzičara koji će se priključiti bendu u izvedbi nekih pesama sa njihove setliste.

Svirka će se održati 15.12.2017 u novosadskom klubu Dvorište sa početkom od 21h. Karte će se prodavati na ulazu i cena će biti 200 dinara. Satnica će biti naknadno objavljena na facebook eventu.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive