Deca Apokalipse - Novi singl "Zalog Večnosti" uskoro



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Deca Apokalipse najavljuju novu pesmu pod nazivom ''Zalog Večnosti'' za ponedeljak, 25.decembar.

Pesma je snimana, miksovana i producirana u studiju ''Blaze'' i ujedno je poslednji deo trilogije koju je bend započeo singlovima ''Linije fronta'' i ''Blok 12, zgrada 44'' koji su takodje odrađeni ''Blaze'' studiju.

Sva tri singla će biti objavljena kao zaokružena celina u formi EP-a koji će se zvati ''Zalog Večnosti'' za izdavačku kuću ''Nocturne Media'', sa kojom je bend sarađivao od početka.

Za samu pesmu Deca Apokalipse kažu da je nesvakidašnja, jedinstvena, za njih posebna, da su dugo radili na njenom ostvarenju posvetivši joj vremena kao jednom čitavom albumu i da jedva čekaju rekacije kako onih koji vole bend, tako i onih koji će se tek sresti sa Decom.

O čemu se radi, čućemo uskoro. Prethodne dve pesme poslušajte na sledećim linkovima:

https://www.youtube.com/watch?v=NEVUvLpmAZ4&t=30s

https://www.youtube.com/watch?v=5KM2DKbRGU0





Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive