Disassemble objavili prvi singl



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Novi Thrash/Death metal bend iz Petrovca na Mlavi izbacio je svoj prvi single pod imenom The Answer koji najavljuje njihov prvi studijski album The Apocalypse koji izlazi do kraja ove godine. Album sadrži osam energetičnih pesama i jednu baladu.
Album je sniman 2 meseca i trenutno je još u fazi miksovanja. Sve instrumente osim bubnja je snimio Milan Rajić. Bubanj je napisao i programirao Nikola Dušmanić koji je takođe radio na postprodukciji albuma i snimanju. Na albumu takođe gostuju dva pevača a to su Milan Radosavljević (Straight up) na pesmi Behold Your New Self i Marko Milivojević (Street Machine) na pesmi Can't Breathe.
Bend je počeo u Maju 2015. tako što su Nikola Lukić (bas gitara), Milan Gavrilović (ritam gitara), Dušan Kostić (bubanj) i Milan Rajić (vokal, solo/ritam gitara) hteli da osnuju lokalni kaver bend pod imenom Flamethrower, međutim ispostavilo ipak žele ozbiljniju priču i počeli rad na autorskom materijalu.

Singl možete da čujete ovde
https://www.youtube.com/watch?v=A56omEOkWIg



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive