Feedback predstavlja decembarske poslastice za plesni podijum!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Sjajni Boca 45 - DJ/Producent iz Bristola, Velike Britanije samo za vas pušta Funk i Hip Hop ritmove sa vinila!


Petnaestog decembra u Feebacku, klubu sa najdužom tradicijom promovisanja alternativne culture u Nišu, nastupa jedan od britanskih magova za gramofonom – Boca 45.


Još od ranih dana dok je prodavao hip hop u uticajnoj Purple Penguin prodavnici ploča, bio je poznat kao neka vrsta Bristolske institucije.

Sa 3 Boca 45 albuma (Pitch sounds/Vertigo sounds/ Dig eats beats repeat) i mnogim singlovima, remiksima i dj miksevima, zaradio je i moćnu reputaciju kroz saradnju na projektima sa Andy Smith kao Dynamo Productions, sa Gee Ealey kao Malachai (Domino Records), sa Parkerom kao The Beekeepers, sa Ben Salsburyem kao Dolman i najnovija saradnja je ukrstanje rogova sa dvostrukim svetskim sampionom u di-džejingu Dj Woodyem kao BOCAWOODY.

 

Uz mnostvo izdanja i alijasa kroz godine na etiketama kao sto su Island, Domino, Grand Central Illicit, Jalapeno, Unique and Jack to Phono, Boca se često ne može prepoznati i deluje neuhvatljivo.

Kao sto on sam kaže, najbolki nacin da se upije Boca45 iskustvo je da se uhvati neki od njegovih žestokih živih dj nastupa.

Banksy je licno tražio da Boca45 pusta muziku na otvaranju Banksyjevog distopijskog projekta ''zabavnog parka'' Dismaland 2015. godine. Lista njegovih fanova ide od Serga iz Kasabiana do Huey Morgana iz Fun Lovin Criminalsa koji radi i kao dj i presenter na Radiju BBC6 Music.

Boca 45 je uvek spreman da zapali klubove naoružan svojim kutijama prepunim sedmoinčnih vinila.

 

Njegov cilj?

 

Kao i na svim njegovim dosadašnjim putovanjima i nastupima. Da raspomami publiku svojom ludom kolekcijom novih singlova i starih dragulja sa vinila.

 

Kao sto smo pomenuli ranije ovaj bristolski lomilac bitova je izdao svoj debitantski LP sa DJ Woodyem.

 

Naslovljen ''BOCCAWOODY''. LP ''CAROUSEL'' ima 12 novih rezova koji su usmereni ka plesnim podijumima. NYC BLU RUM 13 gostuje na 5 traka i album se vec vrti u mnogim setovima.

 

Podršku za mix pultom će pružiti DJ Kontraverzni, sa svojim Funky Beat i Rock'n'roll odabirom.

 

Ulaznice su u prodaji u Vintage music shopu

požurite i nabavite ulaznice po najpovoljnijoj ceni

prvi kontingent po ceni od 300 dinara je ograničen!!

 

Pratite sve informacije na facebook događaju:


https://www.facebook.com/events/1837593809865959/




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive