RAS MCBEAN I SOULCRAFT ZAVRŠILI SNIMANJE ALBUMA



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Jedan od najboljih balkanskih reggae bendova, beogradski Soulcraft, upravo je završio snimanje svog trećeg studijskog albuma. Novi pevač Soulcrafta je svetska zvezda reggae muzike, Ras Mc Bean. Novih petnaest autorskih pesama snimljeno je u beogradskom studiju Blaze i sada sledi finalizacija - miks i mastering. U izjavi datoj portalu Gle.co.rs Mc Bean ne krije svoje oduševljenje i uverenje da je upravo nastao jedan od najboljih evropskih reggae albuma današnjice. 

Članovi Soulcrafta predložili su Mc Beanu da doputuje u Beograd i da zajedno snime novi album, što je u saradnji sa izdavačkom kućom Ammonite Records pretvoreno u delo. Album će biti objavljen u proleće 2018.

Ras Mc Bean je izvođač koji je dobro poznat svim pravim ljubiteljima reggae muzike širom sveta. Rođen je u Engleskoj Gvajani 1962 godine, a živi i radi u Parizu. 2004 godine objavio je album Pack Up And Leave, kojim se svrstao među vodeće evropske reggae izvođače. Sarađivao je sa reggae zvezdama kao što su Anthnony B. i Morgan Heritage, kao i Sizzla, Dennis Brown, Gentleman, Turbulence, Luciano i mnogi drugi sa kojima je učestvovao na istim kompilacijskim albumima. 

Prezadovoljan uzajamnim razumevanjem koje je za kratko vreme ostvareno između njega i grupe Soulcraft, Mc Bean je odlučio da u budućnosti bude stalni i ravnopravni član Soulcrafta, umesto da, kao što je bilo očekivano, Soulcraft postane njegov prateći bend. Na pitanje kako je doneo ovu neuobičajenu odluku, slavni pevač odgovara:

- Ja pevam o pravdi i jednakosti, treba to o čemu pevam pokazati i na delu u stvarnom životu.

Pojačani Rasom Mc Beanom kao novim članom benda, Soulcraft ima velike planove, sa punim pokrićem. 




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive