Rođendanska svirka bendova Froozen Moonlight i Rain Delay u Novom Sadu, 16.12. -CK13



Sviđa ti se? Javi ostalima!

16.12.2017. (subota) u 20:30 se održava Winter Madness Fest, rođendanska žurka bendova Frozen Moonlight i Rain Delay. Gosti su See It My Way. Ovo je zvanična satnica za Winter Madness svirku.  
Ukoliko bude dolazilo do blažih promena, obavestićemo na vreme. Vrata kluba će biti otvorena već od 20:00 časova. 
Dodjite na vreme da podržite prvi bend See it my way, koji će nesumnjivo napraviti odličnu atmosferu uz svoje akustične aranžmane i pevljive pesme. Povedite društvo, devojke, momke. rodbinu.... Napominjemo još jednom da je cena ulaznice 250 dinara. Svi oni koji dodju pre 21.00 imaće priliku da čuju solo drumming projekat Antonia Maletina, bubnjara bendova Rain Delay i Frozen Moonlight. Ovo je rođendanska svirka 2 domaća benda i zaista vas očekujemo u što većem broju i na vreme 😊
► 20:00 - [ door open ]
► 20:30 - Dream Epic (Solo Drumming Performance Project)
► 21:15 - See it my Way 
► 22:00 - Rain Delay 
► 23:10 - Frozen Moonlight



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive