Rossomahaar (Rusija) i Carnival of Flesh u Beogradu 05.02.2018.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Jedan od najznačajnijih ruskih black metal bendova ROSSOMAHAAR nastupiće premijerno u Beogradu, 5.februara 2018.godine u maloj sali Doma omladine Beograda.

Bend Rossomahaar osnovan je 1995.godine. Zahvaljujući svom jedinstvenom stilu za relativno kratko vreme su uspeli da budu prepoznati i van granica svoje zemlje. Iza sebe imaju 4 studijska albuma, a poslednji album "The Reign of Terror" objavljen je 2010.godine.Članovi ovog sastava sviraju i u bendu Arkona - jednom od najvećih metal bendova iz Rusije i miljenika domaće publike. Nakon ogromnog uspeha koji je ostvarila Arkona i brojnih turneja, bend Rossomahaar je stavljen u drugi plan, nastupajući povremeno. Zbog toga je ovaj koncert jedinstvena prilika za fanove u Srbiji da vide ovaj unikatan black metal sastav.

Facebook: http://www.facebook.com/rossomahaar

Website: http://www.rossomahaar.ru/

Kao domaća podrška nastupiće beogradski sympho black metalci Carnival of Flesh.

Bend radi od 2002.godine i iza sebe imaju album "Stories from a Fallen World" objavljen 2015.godine. Carnival of Flesh čini ekipa iskusnih muzičara koji sviraju i u sastavima Temple of the smoke, Instead of a kill, Superhammer…Domaća publika već je imala prilike da ih čuje 2016.godine kada su u punoj sali Doma omladine prezentovali svoj prvenac. Ovo će momcima biti idealna prilika da najave svoju evropsku turneju planiranu za jesen 2018.godine.

Facebook: https://www.facebook.com/carnivalofflesh

Website: http://www.carnival-of-flesh.com/

Karte se mogu kupiti u pretprodaji na svim blagajnama Eventim-a po ceni od 800 dinara, dok će na dan koncerta cena karte iznositi 1000 dinara. Pretprodaja karata će početi u drugoj polovini decembra.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/533258300394676




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive