Sana Garić u Kvaki 22



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Sana Garić muzičkim poznavaocima poznata je po radu u grupama „Svemirci" i "Beograd". Sana je ovog puta oko sebe okupila sjajne muzičare i napravila debitanski album „Svet za nas" koji definitivno poziva na ponovno i ponovno slušanje. Na koncertu koji će biti održan 29.decembra u Kvaki 22 zajedno sa Sanom (vokal i klavijature), nastupiće Feđa Tom Franklin (bubanj i perkusije) i Pavle Popov (klavijature i gitara). Nakon ovog koncerta, bend će nastupiti i 13.tog januara u Pozorištu mladih u Novom Sadu. Publika će imati priliku da čuje album u celosti, ali i dobro poznate hitove u novim elektrosint (electrosynth) aranžmanima. Zvuk koji možete očekivati je i elektro, i vintage i pop sint (popsynth) koji vas sigurno tera na ples sa osmehom na licu, a nežan i emotivan glas Sane Garić će vas sigurno oduševiti.
Nakon zapaženih nastupa na festivalima kao što su
EXIT (Novi Sad), Drimon (Makedonija), Avant Music Festival (Moscow), Kvir_feminist_actziya (Vienna), Krüzer Medika (Zagreb), Uho, grlo, noise (Novi Sad).
Na albumu "Svet za nas" gostovali su brojni ljudi sa muzičke scene: Dejan Vučetić (Darkwood dub), Dejan Stanisavljević (grupa Beograd), Vladimir Đorđević (Lira Vega), Uroš Petković (Shazalakazoo), a album je producirao Radan Đorđević - Rahmanee. Publici će predstaviti pesme sa debitantskog albuma "Svet za nas" koji je odlično prihvaćen od strane kritike.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive