Deca Apokalipse 10. februara u Domu Omladine



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Deca Apokalipse nastupaju u Beogradu nakon dve godine i to u Klubu Doma omladine Beograda. Tom prilikom, Deca će koncertno promovisati svoj poslednji singl pod nazivom ''Zalog Večnosti'', kao i istoimeni EP koji će se pojaviti pod okriljem izdavačke kuće Nocturne Media.
Koncert je zakazan za subotu, 10.februar, u 20 časova.

Zajedno sa Decom Apokalipse, to veče će nastupati i bendovi Iskaz, D Zoo i Brat.

Iskaz je renomirani bend sa desetogodišnjim stažom koji iza sebe ima 4 studijska albuma i nebrojeno festivalskih i klupskih nastupa u Srbiji i regionu. Svojom fuzijom hip-hop-a, funk-a, hard-core-a i mnogih drugih muzičkih pravaca, doprli su do mnogobrojne publike koja je uvek ''dodatni'' član na njihovim nastupima.

D Zoo je subotički bend sa dva studijska albuma izdata za Nocturne Media kao i brojnim učešćima na koncertima i festivalima od kojih je najznačajnija pobeda na Zaječarskoj gitarijadi koja im je donela snimanje drugog albuma, kao i generalni proboj na srpskoj sceni. U svojoj muzici kombinuju razne žanrove, a tekstovi benda su inspirisani urbanim temema sa kritičkom analizom stvarnosti.

Brat je užički bend inspirisan punk i hard-core muzikom koji je sve više prisutan na domaćoj sceni. Nakon mnogo koncerata i tri demo snimka, planiraju i realizaciju prvog studijskog albuma. Svoj dosadašnji rad će predstaviti i na ovom beogradskom koncertu.

Deca Apoklalipse, Iskaz i D Zoo su već imali nekoliko zajedničkih koncerata po Srbiji, pa je dobra prilika da ih vidite zajedno sa bendom Brat u Klubu Doma omladine, u subotu 10.februara. 

Sve informacije u vezi koncerta pratite na fejsbuk eventu.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive