Fluid Underground objavio “Antimajku” u fizičkom formatuSviđa ti se? Javi ostalima!

"Antimajci" je bilo potrebno bezmalo godinu dana da bi se preobrazila u nešto fizičko, materijalno i opipljivo.
Trenutno poslednje studijsko izdanje album Antimajka, benda Fluid Underground, godinu dana nakon objavljivanja sada je dostupno i na fizičkom izdanju.
Album je snimljen u Psychotherapy studiju u Nišu, a za omot albuma je bio zadužen Nemanja Đorđević.
Na albumu se nalazi 10 pesama, a diskovi se mogu poručiti preko fejsbuk stranice benda ili preko email-a fluidunderground@yahoo.com. Cena diska je 500 dinara + ptt.
Bendu je ovo peto studijsko izdanje. Album je sniman u zimskom periodu 2016. i 2017. godine u studiju Psychotherapy u Nišu i na njemu se nalaze 10 novih autorskih pesama. Sav materijal snimljen je za nedelju dana, dok je sam proces miksa i masteringa, trajao malo duže, dok pesme nisu sazrele i bile spremne da ugledaju svetlost dana.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku