Karavan fantastike u Novom SaduSviđa ti se? Javi ostalima!

DATUM: 25.01.2018.
SATNICA: 19:00č - 21:00č
MESTO: KULTURNI CENTAR NOVOG SADA, (TRIBINA MLADIH)
TIP PROGRAMA: PROMOCIJA KNJIŽEVNIH DELA / TRIBINA
NAZIV PROMOCIJE: "KLJUČEVI ZA TAMNICU KULTURE"

    Kultura je danas zaključana! Tragajući za ključevima važno je da postavimo pitanje, da li smo svi danas pomalo u ulozi tamničara? Možda  ujedno i ključara?

    Kroz analogije iz svojih radova, koji se u svakom smislu bave utamničenjem, autori Karavana fantastike: Nemanja Jovanov, Srđan Tomić i Duško Blagojević, pokrenuće sa publikom razgovor na temu oslobođenja i izlaska iz tamnice. Put, koji kroz negovanje mlade pisane reči, vodi do ponovnog oživljavanja velikog nasleđa koje naša kultura nosi.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku