Zaječarski reperi najavljuju album spotom za pesmu ''Diggin''Sviđa ti se? Javi ostalima!


Nova zaječarska rep grupa Mugwort, sastavljena od notornih timočkih hip hop faca, izbacila je spot za pesmu "Diggin" kojom najavljuje predstojeći album prvenac pod nazivom "Iza hajpa". Grupu čine Reinirein kao tvorac matrica i ostalih stvari koje stižu kao sonična isporuka, Definit A.K.A. Piksi i Bingo A.K.A. Mortus Klasik u ulozi momaka sa naliv perima i majstora ceremonije.

Spot predstavlja pravo osveženje za zaječarski rep kružok i vizuelni koncept kakav se do sada nije sretao na zaječarskoj rep sceni.

Na tragu zvuka devedesetih, keep it diggin.

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku