Pank rok svirka u BeočinuSviđa ti se? Javi ostalima!

Underground Disco Crew sa ponosom predstavlja:
U petak, 02. februara sa početkom u 20:00 u Underground Disku će nas zabavljati tri benda, Self TitledShoplifters i po prvi put u Beočinu, legendarniAtheist Rap official

Karte u pretprodaji koštaju 400 dinara, a na dan koncerta, na vratima 600 dinara. 
Prodaja karata obavljaće se svakog dana u:
Underground Disco Beočin (Dom kulture, Beočin) od 17 do 00h
Picerija Boler (Trg cara Lazara BB, Beočin) od 10 do 22h
Rock Caffe (Cementaška 1, Beočin) od 12 do 00h
Brutal Studio (Dunavska 13, Novi Sad) od 18 do 22h
Црна Овца (Kralja Aleksandra 10 / I sprat, Novi Sad) od 18 do 22h

Self Titled
Melodični punk bend oformljen 2015. godine, prvi singl "The Story" objavljen iste godine je odmah privukao pažnju i redom počinju da sviraju na festivalima, "To Be Punk Festival 2016", "Positive Hardcore Positive Youth Festival 2016", "Follow the Beat Festival 2016"
Krajem 2017. ulaze u studio Piknik i završavaju EP "Becoming Bald" koji će nam ovom prilikom predstaviti!

Shoplifters
Shoplifters već nekoliko godina privlače pažnju ljubitelja pop-panka i koledž roka. Debi album objavili su sad već daleke 2006. godine za SKCNS. Iza sebe imaju nekoliko albuma i EP izdanja ("Smile", "Believe", "Forgiver", kao i split sa White Flag-om) a '7 vinil za Forgiver je objavljen u novembru prethodne godine.

Atheist Rap
Pank-rok grupacija ATHEIST RAP je osnovana davne 1989. godine u Novom Sadu. Punu afirmaciju su doživeli već debi albumom "Maori i Crni Gonzales"(1993). Fanzinaškim i poluprivatnim kanalima album nalazi put i do slušalaca na prostorima koji tada koncertno nisu bili dostupni bendu, a pesma "Wartburg limuzina" ih dovozi na vrh svih top lista na kojima je bila emitovana.
Svirali su proteklih godina sve veće i značajnije festivale po regionu (EXIT – main stage 2011, INmusic Zagreb – main stage 2013, Belgrade Calling 2013, Beerfest Belgrade, Dirty Old Festival, Viva La Pola, Vrlo dobar festival Sarajevo, Pivolend -Skopje, Lake fest Nikšić, Lastovo – otok glazbe, Ritam Evrope, Opatijske Barufe, Koncert godine i mnoge druge), a binu su delili i sa bendovima kao što su NOFX, Bad Religion, Buzzcocks, Die Toten Hosen, Nomeansno, PTTB, Cock Sparrer, The Exploited i Green Day.
Do sada iza sebe imaju 6 studijskih albuma, 1 best of album, DVD live izdanje i album izdat uz monografiju objavljenu povodom 20 godina postojanja benda.

Disko, disko!
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku