KOŽNI MANTIL I GOLA GLAVASviđa ti se? Javi ostalima!Stefan je od otpremnine iz fabrike automobila otvorio mali bircuz. Time je samo nastavio praksu da pije celog dana pošto je to isto radio i na poslu kao magacioner. Navikao čovek, šta ćeš. Gde da se menja u tim godinama. U improvizovanom lokalu, to jest građevinskom kontejneru u koji je pored šanka moglo da stane još samo 3 stola, navraćao je lokalni šljam. Taksisti, cigani koji skupljaju sekundarne sirovine, kurve sa štajge pre smene, a ako bi imale dobar pazar i rano ujutro. Naravno i ja.

Stole je vozio taksi. Često je navraćao u birtiju. Stefan ga iz nekog razloga nije mirisao, ali jebiga, pio je kod njega i ovaj je morao da ga trpi. Te večeri, kao i svake, uz parče stakla i jeftine cigare, lupetalo se o koje čemu, sve dok se u jednom trenutku nije povela priča o muslimanima i teroristima.
Ta debata se vrlo brzo pretvorila u raspravu da li je bolje imati obrezan ili neobrezan kurac. Ja sam samo rekao da je super imati ga, ma kakav bio, jer ko će stalno sedati i čučati za vreme pišanja. Ali ko mene pita. Stefan i Stole su se na kraju dohvatili za vrat, jer su se obojica držali svoje strane. Stefan je insistirao da je bolje biti neobrezan, jer „kožni mantil je kožni mantil“, a Stole da je bolje biti „gologlav“, zato što je on to bio. I niko nije hteo da popusti.
„E sad ćeš da vidiš!“, dreknuo je Stefan iznerviran i uhvatio za ruku debelu kurvu koja je sedela za stolom pored.
Poveo ju je napolje.
„Ja plaćam za obojicu. Ona neka kaže sa kojim joj je bilo bolje. Jebemo od pozadi da ne bi videla ko je jebe i ko ima kakav kurac! Polazi napolje!“
Debela je samo ćutala i izašla napolje. Naslonila se na žute gajbice piva iza a Stefan joj je za svaki slučaj bacio preko glave neki prekrivač. Primila je prvo jednog, nedugo zatim i drugog, dok su gosti pružali podršku udaranjem o zid kontejnera. Ne znam kakvi su joj bili utisci pošto se odmah potom izgubila. Znam samo da sam ih obojicu video nedelju dana kasnije, u bircuzu pored bolnice, sa dijagnozom tripera...

Vojislav VukomanovićSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku