Novi povratnički album grupe Petar PanSviđa ti se? Javi ostalima!

Ammonite Records je objavio novi album kultnog beogradskog benda Petar Pan pod nazivom "Bežim odavde". Legendarni sastav je posle duže pauze ponovo postao aktivan u martu 2015. Osnivač, kompozitor, pevač i gitarista Dejan Milošević je okupio nekadšnju ekipu iz benda Inopartners (Marko Marović - gitara, vokal; Nedeljko Stojković - bass, vokal i Nikola Vukotić - bubnjevi, vokal) i započeo novu priču. Zvuk na albumu je baziran na power-pop, punk-rock i ska uticajima upakovanim u savremenu produkciju alternativnih britanskih i američkih bendova, dok su tekstovi ljubavne i socijalne tematike i predstavljaju presek današnjeg vremena. Petar Pan se oslanja na uzore kao sto su The Clash, Ramones, Manic Street Preachers, Razorlight… Uz melodične refrene, žestoke gitare, new wave bass deonice i eksplozivne bubnjeve "Bežim odavde" donosi autentičnu magiju rock and rolla.

Članovi benda vas pozivaju na sutrašnju promociju (24. februar) u beogradskom klubu Zappa Barka sa početkom u 22 časa.

Album možete naći na svim bitnijim muzičkim digitalnim platformama.

Download/Streaming: http://phonofile.link/bezim-odavde
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku