"LAGANA SREDA" PROMOVIŠE PRVI SINGL I SPOTSviđa ti se? Javi ostalima!

Mladi autorski bend  LAGANA SREDA poziva vas na koncert i promociju svog novog spota za pesmu  "Ne razumem", 4.aprila u 20h u pabu Nula5.

 

Lagana Sreda je mladi autorski rok bend iz Beograda, iako njeni članovi nisu - Leskovac, Arilje i Loznica čine Bermudski trougao u kome je ovaj trio nastao. Članovi benda su Stefan Niketić (vokal i gitara) Filip Janić (bas) i Miloš Reljić (bubanj).  

Zajedno rade nepunih godinu dana ali kažu da već imaju  spreman skoro ceo album: "Tu ima dosta različitih pesama, ali je opet suština ista." Njihova muzika našla se na kompilaciji "Uticaji britanske muzike u Srbiji" koju je finansirala britanska ambasada.  Na prvom Demo festu u klubu Fest u Zemunu u konkurenciji od preko 30 bendova osvojili su prvu nagradu.

 

Nakon uspešne godine, u 2018.godinu ulaze sa velikim planovima i započinju njihovu realizaciju promocijom prvog singla i spota za pesmu „Ne razumem"

Zašto smo izabrali Ne razumem za naš prvi sing ni nama nije jasno" kažu članovi benda i dodaju da je pesma dosta aranžmaski drugačija:" Refren ne postoji u pesmi. Do suštine pesme ni sami nismo uspeli i dalje da dodjemo, štaviše, i nama je jako nerazumljiva. Mozda u toku daljeg rada dodjemo do njenog značenja, a možda se i u toj njenoj nerazumnoj prirodi i krije njena lepota."

 

Promocija će biti održana u pabu „Nula 5" u Dobračinoj 30a u sredu, 4.aprila, sa početkom u 20h. Najpre će na binu njihovi prijatelji iz benda Aleja velikana a u 21h ćete biti u prilici da vidite spot za pesmu „Ne razumem" i čujete i nastup benda Lagana sreda.

 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/220024732074721/
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku