Moussaka, amerikana sa Balkana i novi EP 1111Sviđa ti se? Javi ostalima!
Jedan od retkih domaćih sastava čija se muzika može svrstati u instrumentalni surf-rock, Moussaka, ima novo EP izdanje simboličnog naziva 1111

Ono što je takođe specifično u vezi sa ovim bendom jeste činjenica da ova četvoročlana ekipa izvodi poznate i manje poznate domaće pop-folk numere iz druge polovine prošlog veka, u svom aranžmanu i uz autorski upliv. 

Novi, četvrti EP donosi četiri nove pesme za koje postoji velika šansa da ćete ih prepoznati, a prvi singl je S kim si gde si

Nezvaničnu promociju novog materijala Moussaka će započeti energičnim nastupima, na otvaranju festivala Dok'n'Ritam u Studentskom gradu 6. juna i kao predgrupa eksperimentalnoj-surf atrakciji iz Sankt Peterburga Messer Chups, 16. juna u beogradskom "Elektropioniru".  

EP je dostupan za preuzimanje sa bancamp stranice benda. Ko još nije čuo, neka svrati da čuje kako zvuči amerikana sa Balkana.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku