Nataša Kupljenik u "Milutinu Bojiću"Sviđa ti se? Javi ostalima!


Književno veče
S DRUGE STRANE
održaće se 21.5.2018. u 19.00h
u Biblioteci “Milutin Bojić”

 
Zbirka pesama, prvenac, Nataše Kupljenik, podeljena je u pet poglavlja „S druge strane“: Prozora kioska, Umjetnosti, Granice, Života, Njegovog sna. U njima, autorka smelo, iskreno, ogoljeno govori o svim svojim životnim problemima: sukobima sa sredinom u kojoj je odrasla, sa sistemom, ljudima u njenoj okolini, samom sobom. I iz svih tih bitaka izašla je - kao pobednik. Da nije – ne bi svi ovi stihovi bili pisani sa druge strane života – iz vizure pobednika, iz vizure nekoga ko se sukobio sa svim svojim demonima i savladao ih.
Dođite da uživamo!

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku