Putrid Blood promovišu album "Poslednji Pozdrav" u ŠiduSviđa ti se? Javi ostalima!

Posle čitavih 5 godina, šidski metalci Putrid Blood ponovo nastupaju u svom rodnom gradu. Povod je promocija novog albuma "Poslednji Pozdrav", koji je februaru ove godine objavila izdavačka kuća Nocturne Media i koji možete poslušati na sledećem linku - goo.gl/RyskXJ

- Mesto održavanja: Slovački dom, Šid (ugao Svetog Save i Đure Daničića)
- Datum: 07.07.2018. (subota)
- Početak: 21:00
- Specijalni gosti:
Trash Union (https://www.facebook.com/trashunion)
War Engine (https://www.facebook.com/warengine111/)
- Ulaz: dobrovoljni prilog (koliko daš)
- Facebook event: https://www.facebook.com/events/1984002311675021/

PUTRID BLOOD je šidski thrash metal/hardcore bend koji aktivno svira od sredine 2009.

Pored albuma "Poslednji Pozdrav", iza sebe imaju EP naziva Fire At Will (2009., samoizdanje) i full-length album Absolute Profit (2012., Miner Records).

U sklopu promocije svog rada, Putrid Blood još kao demo bend osvaja prvo mesto na Gitarijadi Ratkovo (11.08.2012), treće mesto na CMOK festivalu u Crvenki (27.08.2011.) i nagradu publike na gitarijadi Vojvodina Open u Kuli (05.06.2012.).

Tokom godina momci dele binu sa legendarnim D.R.I (Exit fest, 15.07.2012.), Fear Factory (12.07.2015.), kao i mnoštvom odličnih bendova iz Srbije i okruženja. Prvo mesto na festivalu Nove snage rokenrola donelo je bendu priliku da otvori šesnaesti Koncert Godine, koji se održao u subotu 12.12.2015. u Velikoj dvorani SPC "Vojvodina" (SPENS).

TRASH UNION - Oformljeni 1999. ali koncertno aktivni od 2001. godine i dolaska MC Cex-a za mikrofon. Od svojih početaka do danas bend je prevalio dugačak put i poprimio naličje koje ga odlikuje u muzičkom smislu kao hibrid prožet mnogim žanrovskim uplivima. Jednostavno rečeno, Trash Union se svrstava u hardcore bendove (zasnovane na metal podlozi) gde se, kreće i opstaje sa izvesnim uspehom na lokalnom i širem planu.

WAR ENGINE je novosadski bend koji već godinama hara po sceni. Nastao je početkom 2009 i od tada svira svoju verziju hardcore thrash metala.
Iza sebe imaju EP "Chemical Warfare" (2011.), EP "Machete" (2012.)
i full-length album "Adrenaline Rush" (2012.).
Nakon par godina i par snimljenih singlova i spotova, 2017. izbacuju svoj drugi po redu full-length album "The Verdict", koji trenutno i promovišuSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku