Bend Kraj Programa upravo je izbacio spot za pjesmu "Budi Netko"Sviđa ti se? Javi ostalima!

Riječki bend Kraj Programa objavio je novi spot za pjesmu ''Budi netko'' s albuma ''Ovdje Pripadam''. Ovo je treći video uradak sa spomenutog albuma s kojim, kako kažu iz benda, zaključuju priču oko drugog albuma i najavljuju rad na novom materijalu.

''Došlo je vrijeme da napravimo nešto novo u ciklusu ''Ovdje Pripadam'' te smo se odlučili snimiti spot za jednu od najdražih nam pjesama sa albuma, ''Budi Netko''. Htjeli smo se okušati u ulogama vlogera te prenijeti dio naše svakodnevnice i na taj način prikazati naš ''život'' u bendu i oko njega. Spot je sniman u potpunosti Huawei P20 mobilnim telefonima koji nam je omogućio Huawei Hrvatska kako bi na autentičan način stvorili tu vlog atmosferu. Scenarij za spot nismo radili već je svaki član imao potpunu kreativnu slobodu.
Sami vlogovi snimani su na raznim lokacijama u više gradova kao što su Rijeka, Dramalj, Šilo, Zagreb, dok smo svirku benda snimali uz more, pored stadiona Kantrida u Rijeci. Prijatelji koji su nam se pridružili u snimanju su nam uvelike pomogli da snimimo sjajne kadrove svirke benda i na tome im se svima ovim putem zahvaljujemo. Nadamo se da su se zabavili koliko i mi Spot je editirao naš Luka Filipan, tako da možemo reći da smo idejno i izvedbeno spot snimili sami od početka do kraja. Nadamo se da ćete uživati u gledanju koliko smo mi u snimanju ''

https://www.youtube.com/watch?v=rMTNpDgGAJASviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku