THUNDERSTEEL ima novi singl i spotSviđa ti se? Javi ostalima!

Novosadski oldschool heavy metal sastav „Thundersteel" objavio je novi singl u vidu spota pod imenom „Armageddon Age" i tako zvanično predstavio novu postavu i najavio novi materijal.

„Armageddon Age" je rađen pod režiserskom palicom Aleksandra Madžarevića i MEMO Workshop tima, a singl je snimljen u studiu „Alpha Design" u Novom Sadu, za čiji miks i master je bio zadužen Vladimir Perović (The Gift).

„Veoma smo ponosni i srećni što smo kompletirali postavu, što smo ponovo na sceni i što smo konačno uspeli da realizujemo singl u ovakvom obliku! Ovim putem se zahvaljujemo kompletnom fantastičnom timu MEMO Workshop-a kao i svim asistentima.
Izdavanjem singla smo želeli da pošaljemo poruku publici da smo življi nego ikada i da definitivno radimo na tome da kompletiramo naše naredno izdanje, o čemu ćemo uskoro moći mnogo više da kažemo kada se sav proces pisanja i aranžiranja pesama završi. Sva pozitivna energija, pakao u nama, čekanje i strpljenje će se definitivno isplatiti!" najavljuju iz tabora benda.

Singl je objavljen pod izdavačkom kućom „Grom Tmina Records" iz Srbije.

Pogledajte spot na https://www.youtube.com/watch?v=fvtiG8x7CeY.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku