Novosadski bendovi u petak sviraju za beočinski DIsko



Sviđa ti se? Javi ostalima!

U petak, 24. avgusta, u Domu b-612 u Novom Sadu biće održana benefit svirka kao vid podrške kolektivu Underground Disco iz Beočina. Pomenuta ekipa je prošlog leta uredila godinama napušten prostor u svom mestu, pretvorila ga u funkcionalno sedište andergraund kulture i tamo u prethodnih godinu dana organizovala brojna dešavanja, najviše svirki bendova, a ugostili su umetnike iz svih krajeva sveta.

Ovi ambiciozni Beočinci su nedavno ostali bez prostora u koji su mnogo uložili, ali i ne pomišljaju na to da zbog toga priča sada stane. Da bi nastavili tamo gde su nedavno usporeni, dobrodošla im je podrška svakog tipa, pa tako i finansijska, i iz tog razloga novosadski bendovi koji su bili gosti na bini u Disku, ali i česti posetioci tokom drugih dešavanja tamo, odlučili su da organizuju benefit svirku kako bi pomogli beočinskoj ekipi da što pre nastave priču.

Te večeri nastupiće pank-rok bendovi Pet minuta slave, Tu ima zvuka i Shoplifters, kao i hardkor ekipa Become As One. Dom b-612 nalazi se na adresi Miletićeva 40, početak svirke zakazan je za 21.00 sat, a ulaz će biti 300 dinara.

Underground Disco Beočin
https://www.facebook.com/undergroundbeocin

Shoplifters
https://www.facebook.com/shopliftersi
https://shoplifters.bandcamp.com/

https://www.youtube.com/watch?v=YlnhLeSqrig


Tu ima zvuka
https://www.facebook.com/tu.ima.zvuka
https://tuimazvuka.bandcamp.com/

https://www.youtube.com/watch?v=FYWQGk_yoUU


Become As One
https://www.facebook.com/BecomeAsOne
https://becomeasone.bandcamp.com/

https://www.youtube.com/watch?v=ujacCMcfJ2g

Pet minuta slave
https://www.facebook.com/5minutaslave
https://www.youtube.com/channel/UCQKbr_PMyB3mShHciDnbW4w




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive