ZLO fest IV septembra u Novom SaduSviđa ti se? Javi ostalima!

Četvrti po redu Zlo Fest koji je ujedno i rodjendanska svirka benda War Engine i ove godine se održava u Novosadskoj fabrici. Momci iz benda ili kako su već popularni pod nazivom 'midgeti' , su i za ovo izdanje sredili veoma dobar lineup. Posle ko zna kog vremena bend Piknik/Horror Piknik pred domaćom publikom izlazi na binu, tu su i Deathrash metalci iz Vrbasa Haste, Novosadski hardcore Become As One i First Flame, zajedno sa War Engine ovo će biti 5 veoma interesantnih bendova 22. septembra u Novom Sadu. Nikako propustiti ovako zlobno i dobro veče. Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku