Crni dani CERN-a imaju novi singl i videoSviđa ti se? Javi ostalima!

Bend Crni dani CERN-a osnovan je u Lukavcu (BiH) 2014. godine. Čine ga 6 članova različitih doba starosti, muzičkih orijentacija i afiniteta, ali sa zajedničkom strasti. CDC je do sada objavio EP "Prva čestica - Strast" za nezavisni label "Slušaj najglasnije", a aktuelni singl "Istinom" predstavlja dio materijala koji pripremamo za drugi album. Opisuje stanje uma u potrazi za suštinom. Istina je jedna. Ali su putevi do nje bezbrojni. Ono što je jednom ispravan, drugom je sulud način dosezanja slijepe stare mumije.
"Istinom" je snimana u Studiju Muzičke produkcije BHRT, pod producentskom palicom Adnana Mušanovića. Video je sniman i montiran u vlastitoj produkciji. Kameru, režiju i montažu potpisuje Nermin Omerović, gitarista CDC.
Hvala Arneli Mujkanović i svima koji su doprinijeli realizaciji i vizualizaciji naših emocija.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku