Jesenja razmena knjiga u nedelju u Novom Sadu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Jesenja razmena knjiga održaće se u nedelju, 21. oktobra, u kulturnoj stanici Eđšeg (Antona Čehova 4).

 

Ovo je prva razmena knjiga koju Prerazmišljavanje organizuje u kulturnoj stanici Eđšeg, u okviru programa „Lokomotiva 2018".

 

Knjige koje sugrađanima više nisu potrebne, u toku događaja mogu zameniti za kupone, koje potom menjaju za neku od više stotina knjiga već prisutnih na razmeni ili mogu sačekati da ostali učesnici donesu svoje knjige.

 

Razmena traje od 14 do 20 časova, ulaz je besplatan, a u razmeni učestvuju sve vrste knjiga, od beletristike, preko naučnopopularne literature, enciklopedija i priručnika, do kuvara i džepnih knjiga.

 

Sve knjige koje građani žele da doniraju i one koje preostanu nakon razmene biće prosleđene dalje, ili poklanjanjem vernim čitaocima Prerazmišljavanja ili kroz naredne razmene knjiga.

 

Na Književnom popodnevu u okviru Jesenje razmene knjiga, sa početkom u 15 časova, održaće se Čitanjac — čitanje sa najmlađima, a potom i promocija romana Milana Tripkovića „U dalekom svetu običnih ljudi", dok će omiljena novosadska pesnikinja Vitomirka Trebovac čitati poeziju iz svoje zbirke „Sve drveće, sva deca i svi bicikli u meni".

 

U skladu sa temom — BAJKE U DVORCU, organizatori su pripremili i naročit ambijent, a posetioce koji dođu u kostimu iz bajke očekuju pokloni u vidu knjiga ili dodatnih kupona.

 

Za više detalja o događaju pratite blog i fejsbuk stranicu Prerazmišljavanje.

 

Program „LOKOMOTIVA 2018" realizuje udruženje „HMM..." u saradnji sa udruženjima „BalkanIDEA Novi Sad" i „Centar za edukativno-kreativni razvoj omladine CEKRO". Projekat se sprovodi uz podršku Gradske uprave za sport i omladinu – Kancelarije za mlade, u okviru realizacije Lokalnog akcionog plana politike za mlade Grada Novog Sada za 2018. godinu i programa OPENS 2019, koji se sufinansira sredstvima Grada Novog Sada, Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu AP Vojvodine i Ministarstva kulture i informisanja.

 

Link do eventa: https://www.facebook.com/events/324772378080493/




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive