Nedeljni matine u Festu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Nedeljni matine krece u 17h i zavrsava se u 23, kako bi svi mogli da se vrate na vreme i uzivaju u nedeljnom danu. Ovaj jedinstveni event kombinuje razlicite elemente underground kulture tako da  Drum N Bass/HipHop/Dubstep  DJ'evi i Mc'evi ce nastupati od 17-20h..a nakon njih na binu izlaze metal bendovi. Cilj ovog eventa je da se uzburkaju razlicite scene i da konacno prestane podela/etiketiranje, vec da se stavi akcenat na uzivanje u muzici i podrska underground sceni u svakoj formi. Headlineri na ovom mini festivalu bice Above Us The Waves.
Above Us The Waves je petočlani bend iz Kavale. Njihov zvuk sadrži elemente melodičnog death metala i hardcore-a fokusiranog na teške riffove i jake melodije.

Bend je formirao gitarista Vasilis 2009. godine i nakon par promena članova, Dinos (Bas), George (Gitara), Vangelis (Vokal) i Stratos (Bubanj) su kompletirali trenutnu postavu.

https://www.facebook.com/events/276437426527219/  




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive