Svirka benda Hazel i RAMPE u Black Stage-u



Sviđa ti se? Javi ostalima!

U subotu 10.11.2018. godine u 21h u Black Stage-u će biti organizovana zajednička svirka niškog benda Hazel i pančevačke RAMPE. Bend Hazel počeo je sa radom februara 2015. godine i od tada niže nastup za nastupom. Bend pored obrada poznatih rock pesama, radi i na autorskim pesmama. 2017. godine učestvovali smo na Gitarijadi u Zaječaru i privlačimo veliku pažnju publike. 2016. godine bend je osvojio prvo mesto na Medijana Balkanrock festivalu što nam je omogućilo dalji tok karijere. Kao nagradu dobili smo snimanje tri autorske pesme u FatCat studiju i snimanje spota. Učestvovali smo na Nisville Jazz festivalu, festivalu Pozitivni i na više humanitarnih koncerata. Posle duže pauze i u malo izmenjenom sastavu, predstavićemo vam nove autorske pesme, na kojima smo radili ovih par meseci. Posebno smo ponosni na najnoviju saradnju, koju imamo sa Autostoperskim vodičem kroz fantastiku I to da će naša pesma Niz paukovu nit biti trailer za istoimenu knjigu Mirnesa Alispahića, pisca iz Sarajeva.

Kao podrška u subotu pridružiće nam se bend RAMPA iz Pančeva.

RAMPA (radioaktivna melodija Pančeva) - autorski bend iz Pančeva, nastao krajem 2016. godine. Nemaju određen žanr, sviraju šta im se dopada. Ovaj sastav čine: Branimir, Nikoleta, Nikola, Miihailo, Aleksandar i Ivan. Do sad su objavili tri singla (Sam, Posebna, Ne zaboravljam) i  iza sebe imaju oko 35 nastupa. Nastupali su i u Srbiji a i u inostranstvu.

Spremaju se da izdaju još jedan singl-spot I pripremaju album, koji će izaći početkom sledeće godine.

Više informacija o samom događaju možete naći na fejsbuk stranici benda Hazel https://www.facebook.com/bandhazel/ kao I samog događaja https://www.facebook.com/events/496302714220549/.

Ulaz na svirku će koštati 150 dinara.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive