Finale BARF-a u nedelju u Domu omladine!Sviđa ti se? Javi ostalima!

U nedelju, 23.decembra, u sali Amerikana Doma omladine Beograda biće održano finale osmog Beogradskog autorskog rok festivala – BARF.  Program počinje u 19.30h, a pored deset takmičarskih bendova, u revijalnom delu programa sviraće Crveni karton, ZZZZZ i Prljavi Romeo!

 

Za ovogodišnji festival prijavilo se preko 60 bendova, od kojih je 56 bilo u zvaničnoj konkurenciji. Stručni žiri je ovog puta odabrao čak deset bendova koji će se u finalu BARF-a boriti za nagrade: „Kvalitet prijavljenih bendova je takav da smo zaista imali veliki problem sa odabirom finalista" kažu članovi žirija i pozivaju i one koji nisu prošli u finale da se prijave sledeće godine ali i da dođu i podrže druge bendove: „Važno je da bendovi ne gledaju jedni druge kao konkurenciju, već da se drže zajedno i podržavaju kvalitet. Samo tako možemo da ojačamo domaću scenu."

 

U nedelju, 23.decembra, program u Domu omladine počinje u 19.30h nastupom benda ZZZZZ (Zimbabveanski zavod za zaštitu zverova) koji su prošle godine dobili nagradu publike. Nakon njih kreće takmičarski program:

 

19.55 - CrossOver

20.15 - Sajki Vojs

20.35 - The Rock

20.55 - Sickter

21.15 - Kasirke

21.35 - Misha Mashina & Mashtrakala

21.55 - Majdan

22.15 - Maera

22.35 - Amnezija

22.55 - Mimo Protokola

 

Po završetku nastupa takmičarskih bendova, na binu će i prošlogodišnji pobednici  Crveni Karton a zatim i bend Prljavi romeo.   Oko ponoći se očekuje proglašenje pobednika.

 

Ulaz je i ovog puta besplatan, a publika će imati prilike da glasa za svoje favorite i izabere jednog od nagrađenih bendova.

Dođite 23.decembra u salu Amerikana Doma omladine Beograda podržite novi scenu – vidimo se na finalu osmog Beogradskog autorskog rok festivala – BARF8!

 

Linkovi:

Facebook event: https://www.facebook.com/events/273250829997955/

https://www.facebook.com/urmus/

https://www.facebook.com/BARF2011/?ref=br_rs

http://urmus.rs/
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku