Finale koncertne sezone u Lazarevu: Empathy Soul Project, Sukob Interesa, Mr FuzzSviđa ti se? Javi ostalima!

 

Za finale koncertne sezone u Lazarevu, u organizaciji "RNR Zone", u subotu 22. decembra u Domu penzionera, nastupiće Empathy Soul Project, Sukob Interesa i Mr Fuzz.

 

Zrenjaninski trio Empathy Soul Project je oformljen 2011. godine, njihov zvuk predstavlja mešavinu alternativnog roka, post-panka, neopsihodelije, indie roka i noise roka, a za svoju muziku kažu da je energija i emocija koja gradi novi svet na ruševinama starog, dok kao bendove koje poštuju navode Muse i Kings of Leon. Iza sebe imaju jedan album pod nazivom "Pyrrhic Victory" i mnogobrojne nastupe. U trećem serijalu takmičenja bendova „Live Shot", u organizaciji i produkciji televizije Kanal 9 (Novi Sad) proglašeni su za najbolji bend koji se pojavio u sva tri serijala. U finalu su se za titulu najboljeg benda takmičili sa bendovima The Bite i The Petting Blues Band. Žiri u sastavu Bogica Mijatović, Petar Jelić i Ivan Fece Firči jednoglasno su doneli odluku da je Empathy Soul Project zaslužio pobedu i istakli kvalitet koji bend poseduje.


Zrenjaninski pankeri koji takođe funkcionišu kao trio, a okupljeni su oko imena Sukob Interesa (nekada Sepsa) i objavili već deset studijskih albuma, doneće u Lazarevo kompozicije u duhu ranog Green Day-a ili Offsping-a, sa beskompromisnim tekstovima i pamtljivim refrenima. Ove godine promovišu svoj novi album pod nazivom "Klekni i voli me", a u novoj postavi benda je Vladimir Radusinović Radule, gitarista Atheist Rap-a, u ulozi basiste. Na albumu se pojavljuje još i Dragana Grubački, nekadašnja pevačica sastava Oružjem protivu otmičara iz vremena kad su oni bili na vrhuncu popularnosti.


Svojim modernim pristupom garažnoj psihodeliji šezdesetih godina prošlog veka, zrenjaninski sastav Mr Fuzz je kreirao svoj sopstveni sonični svet koji će predstaviti Lazarevljanima takođe u subotu 22. decembra.

 

Početak ovog obećavajućeg događaja zakazan je za 22h, a ulaz je besplatan.


Dizajn promo materijala: Aleksandra SvetlikSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku