Konferencija posvećena Ranku MunitićuSviđa ti se? Javi ostalima!


MESTO I VREME: Kulturni centar Beograda, Galerija ARTGET, Trg Republike  — Petak, 14. i subota, 15. decembar 2018. - 12.00 – 15.00 časova

Filmski centar Srbije s ponosom najavljuje i organizuje (14. i 15. decembra 2018) dvodnevnu Konferenciju posvećenu stvaralaštvu Ranka Munitića i uspomeni na ovog proslavljenog velikana jugoslovenske i srpske kinematografske kulture.
Filmski centar Srbije, odnoseći se s ogromnim respektom prema Munitićevom delu, želi ovom prilikom da konferenciji da regionalni karakter.
U tom smislu obratili smo se uglednim filmskim poslenicima širom regiona, u želji da ovoj dvodnevnoj manifestaciji damo što širi i sadržajniji značaj. Učesnici: Lordan Zafranović, Milan Vlajčić, Ljubica Beljanski Ristić, Oleg Jeknić, Zoran Stefanović, Andrijana Ružić, Bojana Andrić, Mina Sablić Papajić, Jelena Bešir
Zahvaljujemo se svima koji su se odazvali i nadamo se da će njihova reputacija već biti dovoljna garancija za posećenost i uspeh konferencije. Posebnu zahvalnost dugujemo gospođi Zorici Jevremović Munitić bez čije svesrdne pomoći ova konferencija ne bi bila moguća.

Petak, 14. decembar
Lordan Zafranović, Milan Vlajčić, Zoran Stefanović, Ljubica Beljanski Ristić, Oleg Jeknić,

Subota, 15. decembar
Bojana Andrić, Jelena Bešir, Andrijana Ružić, Mina Sablić Papajić, Veljko Krulčić

Preporučene veze:
Centar za medije "Ranko Munitić" www.rankomunitic.org
Filmski centar Srbije www.fcs.rs
Kulturni centar Beograda www.kcb.org.rs

http://afirmator.org/konferencija-posvecena-ranku-muniticu/, 14.12.18.
https://belegbg.wordpress.com/2018/12/14/konferencija-posvecena-ranku-muniticu/, 14.12.18.
, 14.12.18.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku