Kolja završava seriju koncerata u Novom SaduSviđa ti se? Javi ostalima!

Kultni muzičar Nikola Pejaković Kolja nastavlja da promoviše novi album "4 Prsta" svirkama 15. i 16. marta u zemunskom klubu "Fest", dok će 17. marta održati poslednji u seriji koncerata u "Studiju M" u Novom Sadu.

Na prvom, decembarskom koncertu u ispunjenom Studiju M, Kolja je oduševljen prijemom publike najavio još svirki u
legendarnoj novosadskoj dvorani ("Sviraćemo u Novom Sadu svaki mesec, to nam je u planu"), u koju se vratio podjednako uspešno jednom u februaru, a sada će završni, treći put svirati 17. marta (20:00).

Nakon što je jesenas održao koncert u ispunjenoj Kombank dvorani (bivši Dom sindikata), gitarista i pevač Kolja, u pratnji gitariste Voje Aralice, klavijaturiste Ivana Aleksijevića Pančevca, kontrabasiste Milana Pavkovića i bubnjara Duce Ivaniševića, stiže na drugi kraj Beograda, prvi put u Zemun, za dvostruku klupsku svirku u "Festu" 15. i 16. marta (22:00), gde će, pored starih hitova, predstaviti uživo pesme sa "4 Prsta" (izdavač Long Play).

"Ovaj album zaista, posmatram kao moj ključni i najbolji album... ", opisuje Kolja "4 Prsta", album koji donosi čak 19 kompozicija: od bluzičnih stvari kakve su "Starost neće nikoga da čeka", "Došla si kasno" ili "Slika pokojnog druga", preko izleta u soul-pop "Nema me bez nje", do lagane "Uzmi ovu pesmu" i reflektivne "Život je san", uz čak nekoliko pesama urađenih na stihove velikog srpskog pesnika Jovana Jovanovića Zmaja (1833-1904).

Poznat kao scenarista, reditelj i glumac, Kolja se na muzičkoj sceni predstavio autorskim albumima "Mama, nemoj plakati" (2001), "Kolja" (2009). i "Grobovlasnici" (2013).Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku