Koncert benda MULTIETNIČKA ATRAKCIJA u Novom SaduSviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski tvrdi rock 'n' roll sastav MULTIETNIČKA ATRAKCIJA nastupiće 12. aprila u Omladinskom Centru CK13 u Novom Sadu u organizaciji Crime:Scene kolektiva. Bendu će ovo biti prvi nastup u Crnoj Kući a novosađanima će, pored svog ustaljenog tvrdog rock'n'rolla, predstaviti i potpuno nove pesme - PREMIJERNO! Multietnička Atrakcija je poslednji put svirala u Novom Sadu pre tačno 2 godine a ove godine pune 10 godina postojanja te će tom prilikom izvesti i celovečernji koncert. Kao local support i uvertira, DJ INQUISITOR će pre njihovog nastupa puštati ljuti i obskurni rock 'n' roll.

satnica:
21:00 - DJ Inquisitor
22:30 - MULTIETNIČKA ATRAKCIJA
cena ulaza: 300 dinara

više informacija:

Virus-free. www.avast.comSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku