Objavljena knjiga Mirnesa Alispahića "Niz paukovu nit"



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Osmog marta, na Međunarodni dan žena, jedna sjajna knjiga je ugledala svetlo dana i postala dostupna u e-formi. Roman Niz paukovu nit, u izdanju Autostoperskog vodiča kroz fantastiku je bio povod i za multimedijalni projekat, kao i za istoimenu pesmu i album niške grupe Hazel.

Već su nam čitaoci i postali malo nestrpljivi sa pitanjem šta se sa knjigom dešava, jer ono što oni nisu znali, (jer AVKF i sam autor dobro čuvaju svoje tajne i imaju više kečeva u rukavu) je to da se knjiga u elektronskoj formi priprema na poklon čitaocima. Naposletku, za Osmi mart, AVKF i Mirnes Alispahić su sa nama odlučili da to podele.

Niz paukovu nit je debitantski roman Mirnesa Alispahića, pisca koji je svojim kratkim pričama već pokazao izuzetan talenat,  te samim tim sebe svrstao među one od kojih ćete uvek mnogo očekivati. Ova priča je priča o borbi i suočavanju sa samim sobom, sopstvenim demonima i odlukama, protkana uspomenama i neizbežnim dodirom ljubavne priče koja ne poznaje granice života, dimenzija i stvarnosti.

Iz samog AVKF-a kažu da nije slučajno što je roman izašao baš na ovaj datum, jer je glavni urednik hteo nešto neobično - da damama (ali nikako ne samo njima) koje vole nešto drugačije i nesvakidašnje podari odgovarajući poklon. Naravno, autor i ostatak AVKF tima su izašli u susret toj ideji i omogućili da se pred vama nađe ovaj roman prvenac dostojan poštovanja.

Kažu i sledeće: "Nakon dugog lutanja paukovim nitima uspeli smo da se iskobeljamo iz mreže neplaniranih okolnosti i ponudimo vam na poklon za besplatno preuzimanje "Niz paukovu nit". Rad na tekstu bio je veoma zabavan i inspirativan. Mirnes je autor od kog se može očekivati puno, bez straha da će izneveriti očekivanja i najzahtevnijih čitalaca. "

Roman u e-formi možete preuzeti sa sajta Autostoperskog vodiča kroz fantastiku, na sledećem linku https://fantasticnivodic.com/preuzimanja/2019/03/niz-paukovu-nit-mirnes-alispahic/




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive