UROK - HRONOLOGIJA MRTVIH SVETOVASviđa ti se? Javi ostalima!

UROK, projekat Milana Rakića (Grom Records, Serbian Hellbangers, ex-The Stone, ex-May Result) će održati svoj prvi (i, po svojim rečima, možda i jedini) nastup u beogradskom klubu Elektropionir 25. maja 2019.

Link ka FB događaju možete pronaći ovde: https://www.facebook.com/events/380173589200188


Ulaznice će se naći u prodaji od 30. marta po ceni od 500 dinara. Prodajna mesta:
- Mungos (Novi Sad);
- Šikarica (Beograd);
- rezervacija putem mejla на gromrecords@gmail.com.

O projektu:
Hronologija mrtvih svetova oslikava zvučnu viziju univerzalnog procesa početka i kraja. Beskrajna sloboda i neobuzdanost zvuka daju nam neograničene mogućnosti pregleda krajnjih daljina nepoznatoga.
Nastajanje i nestajanje, prožeto neprestanim zvučnim vrtlogom sveobuhvatne entropije, bez prestanka kovitla poznate i nepoznate svetove, dimenzije i prostore.
Naše postojanje, samo treptaj u čitavom poretku univerzalnog postojanja potpuno je ispunjeno zvukom, stvoreno zvukom i zvuk je ono što će ostati nakon nas u svoj svojoj dubini i nedokučivosti.
Urokov „Impuls 1” je prva etapa „Hronologije mrtvih svetova” i svoje putovanje započinje 25. maja kroz zvučno vizuelnu izvedbu dosadašnjeg zbira odabranih odjeka.

Ne očekuj - slušaj!

Chronology of Dead Worlds - Impulse one >>> https://www.youtube.com/watch?v=8BKTNLBVynU
http://www.gromrecords.net/Urok.html
http://www.gromrecords.net/
https://www.youtube.com/user/GromRecords/videosSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku