Detroit Groove Gang - Live izvedba pjesme "Gotta Feel Fine"



Sviđa ti se? Javi ostalima!

„Gotta Feel Fine" je prvi puta izašao kao treći singl s albuma „Motor City Funk". Ovaj put predstavljamo njegovu live izvedbu s rođendana Vintage Industrial Bara i velike fešte izdavačke kuće Juda Records koja se dogodila 12. 12. 2018. Cijela svirka je snimljena te će izaći kao prvo live izdanje benda pod imenom „Gotta Feel Live".

Detroit Groove Gang možete uživo čuti i vidjeti u Galeriji Greta (Ilica 92) 4. svibnja te 11. svibnja na festivalu ZApruđe.

Ovu subotu (6. travanj) bend ima „secret gig" na kojem može biti 20 ljudi. Tko želi doći, neka se javi bendu na mail detroit.groove.gang@gmail.com ili na facebook stranicu.

Pjesmu „Gotta Feel Fine" možete pogledati i poslušati na:

https://www.youtube.com/watch?v=QGoIZjqy55A


Više o bendu saznajte na:

https://detroitgroovegang.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/detroit.groove.gang/


Virus-free. www.avast.com



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive