Lazar/Flatlander/Anne Marie/Prst u Ljubu/Live@SoulPeddlerSviđa ti se? Javi ostalima!

Još jedan u nizu koncerata "Live@SoulPeddler"

Ovaj put predstavljamo vam četiri benda koji su žanrovski totalno različiti, a opet energetski slični :) Čast nam je da vam predstavimo sledeću ekipu

Lazar - Space/rock instrumentalni trio sastav koji će vas provozati svojim neparnim ritmovima ali uz ambijentalne deonice iz najlepših snova i opustiti.. To je ekipa sjajnih muzičara koju su se našli u ovom sastavu i funkcionišu kao dobro podmazana mašina!

https://www.facebook.com/lazarnovisad/

FLATLANDER!! Ne propustite nastup najnovijeg sastava iz Novog Sada
Ekipa starih vukova iz raznih bendova (Ex-Face it, Ex-Whorses, Ex-Doy me kokosh) se skupila!! Imali svoj prvi nastup na Brutal Fest III, a evo ga i drugi!! Dođite i bićete vrlo prijatno iznenađeni!!!

Anne Marie - Subotička kantautorka Anamarija Tumbas, pod stejdž imenom "Anne Marie", svojim pesmama osvojila je pažnju ljubitelja indie i alter pop zvuka. Poznata je kao saradnica mnogih autorskih "underground" bendova kao što su Zli jezici, Sputnik i Wooden Ambulance. Samostalno nastupa tek nešto više od godinu dana, a svoj stil karakteriše kao sladunjavi dark pop oslanjajući se na emotivne tekstove, električnu gitaru i vokalne lupove.

https://www.facebook.com/annemariemusic/

Prst u Ljubu- Anarho trojka neprijatnog izgleda i sumnjivog muzičkog kvaliteta.

https://www.facebook.com/prstuljubu/Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku