Twisted Tales - nakon sedam godina pauze objavio novi singl pod nazivom Bittersweet Sorrow!



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pesmu su objavili 17.4.2019. preko svog zvaničnog YouTube kanala, u formi lyric videa. 

Video je radio Ivan Stefanović, a motivi koji se kroz video provlače su preuzeti sa omota predstojećeg albuma, za koji je artwork radio njihov dugogodišnji saradnik Maggot Meister iz All Things Rotten. 

Bittersweet Sorrow je Thrash/Death metal cepačina koja govori o raznim vrstama zavisnosti i načinima na koje one gospodare čovekom. Pesmu su, kao i ceo album, snimili u svom Twisted studiju.

Inače, bend je oformljen u Kuršumliji 8.12.2004. kao Melodic Death metal bend. Nakon snimanja prvog demoa Behind the Gates of Eternity, prestaju sa radom, da bi se ponovo okupili 2009. i nastavili svoj rad kao Thrash/Death metal bend. 2012. izdaju svoj prvi studijski album pod nazivom We Shall be Heard. Ovim lyric videom najavljuju svoj drugi full length studijski album pod nazivom Bringer of Woe, koji treba da izađe 4.5.2019.

Bend trenutno čine:
Ljubiša Đorđević - ritam gitara i vokal
Miša Milovanović - solo gitara
Stevan Dinić - bas gitara
Nemanja Velicki - bubnjevi

Sve novosti u vezi sa bendom možete pratiti na sajtu www.twistedtalesofficial.com  

Bittersweet Sorrow poslušajte na: https://www.youtube.com/watch?v=FWcmqp4bD_I    




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive