Posle turneje sa Neronomiconom Evolucija na GoatHell Open festivalu u Puli, nakon čega sledi snimanje novog albumaSviđa ti se? Javi ostalima!

Bend Evolucija posle majske turneje sa Neronomiconom, stiže početkom jula na GoatHell Open festival u Puli.

foto: Bogdan Ioan

Švajcarsko –  srpski melodic metal sastav iz Ćuprije prethodih se nedelja pridružio legendama nemačkog thrash metala Necronomiconu na njihovoj evropskoj turneji, u okviru koje su odsvirali tri majska koncerta – u zemunskom klubu Fest, u Krajovi na Metal bunker festivalu i u Sofiji u klubu Live- Load.

– Ovo je bilo odlično zagrevanje pred nastup na GoatHell Open festivalu u Puli početkom jula, jednom od najvećih metal festivala u regionu. Evolucija će nastupiti 5. jula na ovoj jedinstenoj četvorodnevnoj manifestaciji – poručili su članovi benda i dodali da se trenutno nalaze u studiju gde su započeli snimanje pesama za novi album.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku