Iluzije slobode 18. maja



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Novom Bečeju u subotu 18.maja, Na četvrtim po redu "Iluzijama" nastupiće sledeći bendovi; No Nipples iz Madrida, Muzika poludelih iz Vrbasa, ESC Life iz Zagreba, novosadski Atheist Rap i Still Bleading i domaćini Ja k`o Mile, a Mile k`o konj.

Vrata dvorišta bioskopa koji se nalazi u centru ove banatske varoši će za publiku biti otvorena u 19 časova, dok će koncerti početi sat vremena kasnije.
Ulaznice za ovu manifestaciju se neće naplaćivati, ali ćem na vidnom mestu biti postavljena kutija za donacije kako bi svako u skladu sa svojim mogućnostima finansijski pomogao manifestaciju.

"Iluzije slobode su festival organizovana u potpunosti po "Do It Yourself" principima. Opština Novi Bečej nam je na raspolaganje dala prostor, drugu vrstu podrške nismo ni tražili. Novac za tehničko opremanje manifestacije, pokrivanje putnih troškova izvođačima i druge izdatke obezbeđuje se donacijama i organizovanjem nekoliko promotivnih I benefit koncerata u regionu" - kažu organizatori.

U neposrednoj blizini festivalskog prostora, na levoj obali reke Tise nalazi se i gradski kamp, koji će biti na raspolaganju svim posetiocima manifestacije. Kamp nije besplatan, ali su takse za korišćenje zaista podnošljive. Šatorsko mesto košta 200 dinara, a taksa po osobi košta 100 dinara. 



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive